Skansen med Ebba!<333 :D

Heeej!
I måndas hade jag och ebba en hel da på Skansen. Eller halv iaf. vi va där från ca 11 till ca 15 30. Här kmr lite bilder från våran dag. Jag tycker de va jätte roligt. Fast sen kom Kanadajessen till anfall när vi käkade lunch.... :S
Dagen inne på Skansen började med att jag och ebba ficka packa om våra ryggor. De va för varmt med tjocktröja, så vi bökade ner dom i våra ryggor, som sen blev väldigt svåra att stänga.
Sen började den voldsamt läskiga turen med dom voldsamt långa rulltrapporna!
Väl uppe studerade vi kartan, och bestämde oss för att gå till Nordiska djur.
På väg dit satt många måsar på bänkarna. De här är 2 av 3 sälar(vene hur många sälar de va, men vi såg 3st)
  Sen efter sälar då gick vi för bi gätter och fjällkor tror ja de va.

Sen kom vi förbi Renarna.

Sen kom vi äntligen till Nordiska djur, först ut var älgarna och dens barn.
Ebba!

Sen gick vi till Björnarna.

Sen kollade vi på Ugglorna. Jag har aldrig sett en/flera ugglor live. Bara teknade....

Sen va de dax för lunch. Ebba hade tagit me sej en smart piknikfilt, som de va "folie" under, så man kunde lägga den på blöt mark utan att den blev blöt. :) men när vi satt och mumsade på vår mat kom Kanada jässen och invaderade. den man ser på bilden började käka av min sko! Jag skasade i väg den, men sen gick 2steg bakot och sen ville dn inte gå längre bak, utan gick fram igen!!!
Sen gick vi för bi lammen och fåren, och lammet såg ut att va tagen ut en Lambi reklam... -nää... inte från en Lambi reklam änns! Den va/är mkt söööötare och guuuuuuligare!!!
 Sen tängte jag och Ebba nästan samma sak (de ända som skilde sej var namnen): "Jag tar kort på Linda." tängte Ebba och jag: "Jag tar kort på Ebba."<333333
Sen gick vi för bi (va jag kallar dom för): Bison oxe, Men... De va de inte, de va en Vinsent. (tror jag de heter:/ :P)
Sen bar de av till: Akvariet!!! :D
Vene va sort
en heter-men jag kallar den mini apa!!! AS SÖÖÖT!!!!!
När vi gick där... va de lemurer överallt.
Sen va jag jätte duktig och klappade Snoddas. Som alla kanske är jag räddare för ormar än något annat!!! Jag var också duktig och klappade Imse, men jag har ingen direkt fobi för spindlar.... Visst, dom e inte så roliga, men jag är långt ifrån rädd för dom.
Ebba var också duktig och klappade Snodas och Imse, men inte lika duktig som jag;), för hon har ingen fobi för varken ormar eller spindlar.;)
Vi avslutade dan på Skansen me varsin glass. Jag tog en Plupp-glass och ebba nån citrus-glass eller nåt sånt. Min glass va jätte go!<3333 Rekomenderar den!:D

Puss & Kram-skumbanan!
Min da meg Ebba på Skansen!
//Linda<333333333333333

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0