Min dag!

Va har du gjort ida? hrm...? varit ute och så. Va har du gjort ute? Ska jag vara noga? Mm. Ok: Jag tog fram en skön solstol, hämtade min iPod och min bok Om jag kunde Drömma (som e Skit BRA!!!) och satte mej i sol stolen och läste. Tills mamma ville ha hjälp med att fixa lite grejor. Aha. nåt mer? Mm. Jag tog ut Rulle (min underlat (fågel). Asså han satt i buren som jag tog ut. Han tyckte de var jätte kul att se fåglarna som kom och flög, och kvittrade. han va altså inte lös i de fria?NEJ! Va tror du!? Så klart INTE! Okey...  Ja måste gå nu! puss &kram! hej!

Dagens outfitt

Heeej på er alla!
Dagens outfitt ser/såg ut så hära:

Oooooppppppsssss!!!! hehe.... bilden blev lite sneeee..... :S

Puss & puss & kraaam
//Linda

Jag och Hannah gick hem i spöregnet!

Heeeeej sötisar!!!
Idag kom Hannah hit! Vi har känt varan sen vi var 5,6år=käntvaran i 8,9år! Jaja. hon kom iaf hit. Och efter en stund tyckte vi att vi skulle gå till Globen. Så de gjorde vi. När vi gick var det solit och ganska varmt ute, så vi tog inga varma/regn-täta kläder me oss. Fast de borde vi ha tängt på! Men iaf: När vi kom dit så kollade vi i MÅNGA affärer. Eller ja, så många globen nu har (inte så många)... När klockan blev fem så började alla affärer att stänga! De va ganska mörkt ute. Jag sa:
- Ska vi gå hem nu eller? Efter som de börjar bli mörkt, och alla affärer börjar att stänga?
- Mm... Men de börjar inte att bli mörkt ute nu Linda. Klockan är bara fem! Jag tror mer på att de börjar att regna. Sa Hannah.
Gissa vem av oss som hade rätt!? Hannah såklart!!! De spö regnade. Och vi kunde inte va kvar i Globen efter som hela skiten stängde! Så efter en stunds tänkande, kom vi fram till att de ända bra alternativet var att gå hem i regnet. så vi börjar att traska på. För varje steg blir vi allt mer blöta. blötare, blötare, blötare, blötare och blötare. När vi gått ett tag så såg de ut som om vi duchat me kläder, smink, skor, och allt på! Vi övervägde att åka tunnelbana/buss. Men kom på att vi inte hade nåra pengar me oss (Hannah hade inga pengar på mobilen, så nån sms biljett kunde vi inte ta...). Så vi fortsatte att gå, effter som de var de ända braiga alternativet. Vi kunde ju inte stå där och bli ännu mera blöta än va vi redan va. När vi effter många om och men kom hem slutade de så klart att regna!
Mascaran satt vid munnen i stället för ögonen. Och mina vita skor hade blivit (bokstavligt talat nu) mörk grå. Vi tråkade håret och satte på oss torra kläder. Aldrig nånsin har de varit så skönt att få på sej torra kläder!
 
Jag är längst till vänster, och Hannah längst till höger. (På bilden.)

Hannah kmr imorn!

Heeeeeeej på er alla där ute/inne!
Imorn kmr Hanna! I can´t wait!!! :D :D XD
nu årkar ja inte blogga mer!
Puuuuuuusss och kram!
//linda<3333


Rulle(mitt husdjur) spelar piano!!! :O ;)


När jag spela komm rulle och skulle oxå spela lite piano. hahahaa!!!! (Jag har inte satt honom där, han flög dit själv!)

Puss och kraaam
//linda

Dagens svit & skit!

Idag ska jag svita och skita i vädrät!

Dagens skit:
Är att dee regnade, pluss att jag inte hittar/hittade min tröja som jag låste in i mitt skop igår! Den är BORTA!!! :O

Dagens svit:
Är att De till sist blev sol ute!! B)


EN TIMME SKOLA!!!! :O :D

Halluuuuusan!
Vet ni!?Denna vecka är/var de ju tema vecka (inga "vanliga" lektioner/tider i skolan). Ida började vi (i min klass) 08.30 och slutade 09.30!!! :O De e fett sällsynt för min skola! OMG! Asså, de va bara en timme skola, och dom unde inte ge oss lite sovmorron! Hmpf! När jag kom hem (10.00) la jag mej på soffan och sov till 12.00. Så himla skönt och vakna upp och slippa fixa sej och allt de där (jag var redan "fixad" för dan)! :) Jag är fortfarande trött! Shit asså. Ja e faan trött hela jävla tiden! Hatar de. Aldrig pigg! :I
Jaja. Är hemma nu och bloggar och ska lägga mej tidigt har jag bestämt! (tidigt var de, men INTE nu!)

Puss och kram!
//Linda

"Classisk blomma"


Universuns SÖTASTE katt!!!!!! :O :D

Heeej sötnosar!
Vet ni vad? Jag har träffat/klappat/sett/lekt med universums sötaste katt! OMG! Trodde inte en sån katt fans! :O
 Kissen heter Tuffsan. Och är inne katt, förattt hon inte vågar gå ut. Hon blir rädd då, även om man tar me henne ut.
Hihihi! kunde inte låta bli att ta ett kort när jag drog handen över hennes huvud:P :D
Åååååh! Vilken SÖÖÖÖT katt!
Haaahaha! hon blunda av blixten:P
Va SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTTT!!!!!!!!!!!! <3333333333333

puuuuuss pusss!
//Linda


Ses/hörs sen sötnosar!

Ja nu ska jag tydligen åka enligt mamma.
Puss på alla där ute, eller inne...!
//Linda<3333

Ska bort-igen;)

Hallusan!
Nu ska jag bort-igen! :) Jag ska till Robbin (Mickes(mammas kille) barn) och Lovisa(Robbins tjej). Ska dit och hällsa på. "Resan" dit tar typ ett år! Nää... men en timme! Omg! Jag får lyssna på musik och sova da! Jaja, Ska fixa mej nu. Puuuuuuss!
//Linda<333

Just nu:

Moahahahaha! Ja har effter nåra minuter kommit på va ja ska sysselsätta mej me!: Lyssna på musik och fota!!!!!!!!!!!

söööötisar! FÖRSLAG!!!

Va ska ja göra? nån som har nåt förslag? Jag är fett uttråkad! Ni sööööööötisar kan vell hjälpa mej? nån som har ett ber förslag?

ppppppppppppööööööööööööööööööööööööööööööössss!'
//Linda

Dagens Svit &Skit!

Dagens Svit:
Att de var Sooool ida! :D

Dagens Skit.
Att hela koss skiten kan dra åt helvete!!!! Dom e FETT sönder. Tror inte äns att superlim hjälper längre. :( Men själva jävla lurarna funkar! I Hate this shit!! Ska "tvinga"mina föreldrar att köpa nya.

Puss puss!
//Linda

Just nu:

Sitter häroch tråkar. Jag lyssnar på Photogrphs, med...gissa vem?, Rihanna!!!! <333
Ursh. De e fett kalt i de hära rummet! Ja e fett trött. Ett liter söööt bran drog ut mina örhängen (när dom vat I öronen!!!) gissa hur ont de gjorde!? OMG!!!!
Jag älskar den här låten! "All I've got, all I've got ,All I've got are these photographs, All I've got, all I've got Is nothing without you, you, you, Got nothing without you, you, you, Got nothing without you..."
Jaaa... Vahar jag mer för "roligt" att säga till er? Hrmm...? nää, inge kul. Eller...? Jo: Jag sitter i en säng men får inte sova! För om ja somnar nu, kmr ja inte kunna sova sen... :,(

Jaja!
Puss på er!
//En trött Linda

Var drar du gränsen?


Hjälp mej!!! Snälla!

Ville ba fråga om nån vänlig människa där ute, har nåt braigt tips om vad man ska göra när man har:
tråkigt
vill men kan inte sova(inte hemma)
och bara vill hem och inte kan åka/gå/komma hem!
What to do?
Heeelp me!

pööösar!
//Linda

Nu spelas:

De här är en av ÅRETS sommarlåtar (enligt mej)!!!! <333

Fest!!! :D

Hallu!
Har varit/är på fest. Från 18.00. Ja, de har iaf varit kul... Men sen somna typ alla, eller så sitter dom och lyssnar på piss musik, eller sluddrar/pratar om ? (vene va dom pratar om), eller så har dom dragit hem. -.-
Festen va fett kul tills kl var 24.00, eller nåt där åt.
Men jag får väll "underhålla mej själv.... -.-
De ska bli fett skönt att komma hem och sova!!! JAg fattar inte att jag längtar effter att få komma hem och sova!!!
Jaja, bilder och sånt kmr väll sen, antar jag...

puuuss pusss!
love u!
//Linda

Just nu:

Ska ja chilla i soffan. Ja, men vi ses väll i morn! ;)

Kramizzzar!
//Linda

Kareoke!

Jag tycker vi sjunger lite kareoke! Bra idé va? Så nu sjuner vi alla på Tre! Okey? Bra! Ett... ...Två... ... två och en halv... två och en fjärdedel... ...t... ...tr... ...TRE!!!

Solnedgång i bilen!


Vi åkte över skanstullsbron, och jag tog snabbt fram min kamera, för att de va så vakert! :P

Jag har ingen MUN!!! :O


Jag har opererat bort min mun!!! OMG!!!
Hahaha! Snyggt va!? Vi skulle ju va så mycke snyggare utan mun! Host,Host!! (skojar!)

SLUTA BANTA OCH HÅLLA PÅ!!!!!

Hallllluuuusan!
Jag tängte säga att alla som tycker att den är tjock kan dra åt helvete!!! nää... kanske inte, men man ska vara NÖJD med sej själv! inte hålla på och bry sej om sånna strunt saker. Herre gud, de fins viktigare saker att bry sej om än om att man tycker att man är tjock! Och om man nu är överviktig, vad gör de då? Lev livet medan du kan innan de är försent!!! Jag menar: Varför slösa sin energi på nåt sånt, när de fins andra saker (som är viktigare) att tänka på? De är ju slöseri med både tid och energi!!! Jag blir galen på alla som klagar över sin vikt!!!! SLUTA!!!!
Och alla dom som bantar! SLUTA MED DE!!!! Om man bantar och går ner, och börjar äta "normalt" igen, då kommer man att gå upp dubbelt i vikt!!!
Så ge FAAAAAAAAN i om du är överviktig eller ej!!! De viktigaste är att DU är lycklig!!!

Varför bantar folk när dom ändå går upp på morgonen?

Puss och kraaaam!
//Linda

Tema vecka!!! :D

Heeej sötnosar!
I dag var/är de Freda. Äntligen är veckan slut! Eller iaf "skolveckan".
Nästa vecka är de tema vecka. De innebär: att vi inte har några vanliga lektioner på hela veckan, och men (klass vis, eller årskurs vis) arbetar med ett och samma ämne. De var faktisgt jätte kul när vi gjorde de i höstas:). Man (iaf i vår skola) har tema vecka en gång per termin. Den här veckan ska vi (i vår klass) ha temat: 60talet. Jag och Jessica ska sy kläder till henes lilla syster (3år). Jag vene om Ebba oxå ska de, de får hon gärna! Efter som de är temat 60talet ska vi så klart sy kläder i 60talet style. Hennes lilla syrra ska va me oss i skolan. :) Jessica säger att hennes lilla syrra längtar och frågar hela tiden när hon ska me till skolan.

Puss puss!
//Linda

Lussebularna ska ätas upp! NU!

Haaaaalluuuuuu!!!!
Mamma hittade lussebullar i frysen som hon tängte mata fåglarna med. Jag frågade då om lussebullarna var dåliga. Hon sa att dom hade blivit frostskadade. Jag smakade. Dom smakade precis som när vi bakat dom-när de nu var?kommer inte ihåg.... Men iaf: efter som alla andra i familjen (utom jag och Rulle) vägrar äta dom (fast de
INTE är nåt fel på dom) för att de är sommar nu och inte vinter, så får jag sitta här och äta lussebullar. Nån som vill hjälpa mej få slut på dom?


Dålig uppdatering!

Jag vet!
Men vi har haft prov och så. Så jag har inte haft tid. +att de varit/är sol & varmt och så ute, och då vill man (iaf jag) ju va ute och inte sitta inne vid datan...

puss puss!
<33333333
//Linda


Nu spelas:


Clash of the Titans! Persius och avatar Jake-Lika som bär!

Hallu sötnosar!
Jag och Devina har varit och sett Clash of the Titans! Den var super bra tyker jag! Den får 9 starka stjärnor! Av 10 stjärnor!!!


Är inte dom här 2 killarna otroligt lika varandra!? Eller är det kanske samma person...?

Puss puss!<3333333
//Linda

Nya vägskyltar-som är onödiga!!!

Heeeej!!
Vet ni att vi (i Sverge, eller iaf i Stockholm) har fått 4 nyaskyltar som är totalt onödiga!!!!Gårdsbutik, handelsplats, hantverk och dubbdäcksförbud - fyra nya vägmärken som lanseras den 15 maj.
Första skylten betyder: Gårdsbutik
Andra skylten  betyder: Handelsplats
Terdjeskylten betyder: Hantvärk
Fjärde skylten betydet: Dubdäcksförbud

Jag tycker dom är fett onödiga!!!!

Dagens frukost!

Hallu sötnosar!!!
<idag blev de fil med färska jordgubbar!!!

jag tycker de va jätte gott! :D B)

Pusssss och kraaam!
//Linda!<3333333

Bio med Devina!

God morgon!
Idag ska jag och Devina gå på bio! :D Vi ska se: Clas hos the Titans. Jag får skriva mer om den sen. Snart ska jag fixa i årdning mej!


Kohäst?

Hejjjj allihoppa!!!!! <3333333333
I torsdas så hängde jag och Jessica me till Ebbas ridning/stall. Jag och Jessica tog foton där, och dom tänker jag lägga ut nu! :) Och jag och Jessica har sett en kohäst!!! Vene om Ebba han se den.... hon hade lite brotom...:P
Ryttaren är Ebba och hästen heter Viktoria.



 Hahahaha!!!! Jag och Jessica stog och as garva åt den här saken!!!! Vi döptee den till: Kohäst!!! :D
Dom 4 sista bildeerna va lite övriga hästar..... :)

Pusss på alla!!!
//Linda

Va ute i SOLEN och fotade!!!

hej sötnosar!
Igår var de ju sooool :D Ällskar soooolen.  Men de hör inte hit.... iaf så gick jag ut och fotade när de var sooooool ute, titta hära:



puuuuuss och kraaaaaam!!!!!<333333333333
//Linda

Me right now





puuusss på er!
//LInda


semester!

Heeejjjjsan svejsan!
Vet ni vad jag kom att tänka på?
De är bara 4veckor kvar till sommarlovet! (inklusive helger och sånt.) Aåååååh! De e ju inte allslång tid! Längta dit asså!
och vi har "semester" i 4 dar nu!:
Imorn (torsda)
Freda
lörda
Sönda!
torsdan är ju en röddag, och freda blir då en klämdag, så då får man ledigt också!!!

Puuuuuuussssss!
//LInda

Just nu:

Nu ska jag se på desperata husfruar. Eller som de igentligen heter: desperate housewives.


Pussar och kramar!
//Linda

Jessica tar mina solglasögon, när jag inte ser! ;)

Vill bara säja att jag tycker de är mycke roligare att gå till skolan, eller var som hällst, när det är sol! Ällsakr solen! <333

Idag hade jag mina solglasögon på mej. Och så fort jag inte hade dom på huvudet eller nere vid ögonen, tog Jessica dom! :) Jag tror hon också tycker dom är snygga, fast hon inte vill säga de till mej. Vene var för hon inte skulle vela säga de... Jag skulle bli jätte glad om hon sa de! :) Fast ja skulle bli glad om nån annan sa de också (såklart)!

Sånna hära vill jag också ha! :)

Puss puss!
//linda

Profilbilden går inte bort!

GRRRR!!! :S :/ Asså jag ska ju ändra profilbild (på min blogg), och den gamla vill inte gå bort :( Snyfft! jag tog till och me bort HELA profilen, men bilden, den var/är kvar!

//linda

Skrattatack!

Heeeej på er!
Tängte på en sak...: Vad skman göra om man får en skrattatack på tåg/tunnelbana/buss? Jag fick de imorse och visste inte vad jag skulle ta vägen! Jag kunde ju inte stå där och skratta för mej själv. För jag tyckte inte nån/nåt va kul, jag bara fick en skrattatack.
Har nån annan än jag fått de? De är så jobbigt när man inte får skratta, men måste. Tex när alla sitter knäpptysta i klassrummet, och man MÅSTE bara skratta!

puss & kram-skumbanan!!!
//linda
:D

Rulle! :)


Hära är min fågel som heter Rulle!
Han är sötare i värkligheten!

puuuss och kraam!
//Linda

Kossen lagade!

Heeejsan
Vene om jag har sagt det här: men i fredas så gick ju mina Koss sönder.... :(
Men nu har jag lagat dom!!! Dom ser ut som vanliga koss. ! :D

Nu spelas


Super LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG da i da!

Halluuuuusan!
Idag var/är det ju månda, och för mej inebär det att jag börjag ganska sent (09.45) men slutar fett sent (15.50)!!! Jag börjar hällre tidigt och slutar tidigt! jag kom ju hem vid 16.30! OMG!!!! helt sjukt! Digitalt låter de inte så farligt, men om man säger de ikke diggitalt låter det sjukt sent! Halv fem! Inte blir det bättre av att veta att andra halvan av klassen slutade lektionen innan. (Dom har annat E-val.)
Jaja! Så är de varje månda ju, att vi slutar 15.50, menar ja.

Pööööösss på er alla!
//linda

Gårdagens inköp - SKOR!

Heeej!
Igår köpte jag nya, vita, skor. Idag hade jag på mej dom. Och 5 personer har (bara idag) trampat på dom! Det var:
Zeli,
Bosse (träslöjdslärare),
Ebba,
Jessica.
Eller 4 personer men Jessica klev 2ggr, så de räknas som 5personer. Såklart trampade dom inte med flit. (Hoppas alla fattar det, vill inte att nåt ska missförstås hära...) Skorna kostade bara 99:-
Så hära ser dom ut:


Puuuuuusss!
//Linda

Nya Solglasögon! B)

Halli hallu!
Har jag sagt att jag köpt nya solglasögon? så hära ser dom ut iaf!

Som jag tror att alla vet, så älskar jag rosa! Och jag hittade ett par rosa solglasögon på Glitter för 79.90kr! De var väll ett bra pris eller hur!?

Pööööösss puuuuss!
//Linda

Me right now!



YEEEH!
Puuussss ppååå eerrrrr aaaaaalllllllllaaaaaa!!!!!!!!!!
//Linda

Ingen idrott

Hallu! <3333
Ja, Ida hade vi ingen idrott kl 08.00, utan fick en sovmorgon till 09.10! Ja de är ju alltid skönt med sovmorgon... Men idrotten tycker jag att dom kan sätta inan lunch. Då har man hunnit piggna till ju! Men kl 8 har iaf inte jag vaknat till...

Pusssss på er!
//linda

Ida gick vi 8kilometer! :O

Heeeejsan svejsan på dejsan!
Idag 13.00 hade vi spring/gå 8kilometer grej. Jag och alla andra imin klass utom Andreas och Adam, gick. Jag, Ebba och Jessica gick tillsamans. De tog ca 1timme och 30 min för oss. De varätte skönt att gå så länge solen ville vara framme. Och den var framme nästan hela vägen in i mål. Men när vi gått färdigt, var vi:
1. slut på våra krafter
2. ont i benen.
Haha! Är inte vi vana att gå 8kilometer om dan? Nej!

Annars ida har de varit som andra Tisdagar... Fast jag kom och tänka på att vi har mycket bättre skol mat än i mina förra skolor. Iaf den förra. Iou! De var skit vi åt där! iou.... MYCKE bättre mat nu asså!

Puuuuusss Pussss och kraaam kraaaam
//Linda


Inget är omöjligt!

Hallu!
Jag måste bara säja att Nästan allt här i världen går att göra, om man värkligen vill. Men man får inte glömma nästan. Så klart att ALLT inte går. Men nästan allt. Inget är omöjligt!

Puss på er!
Glöm inte de! :D
//Linda


Just nu:

Vad gör du? ja lyssnar på musik och bloggar. Vad ska du göra? Vet inte. tror jag måste läsa...Vad heter den? "Dansar Elias? Nej!" Är den bra? Så där. Inget jag skulle välja själv. Men den är okey. Varför skulle du inte välja den själv? Inte min typ av bok. Men som sagt så är den okey. Vad handlar den om? Elias, hans farsa, hans liv... Okey. är de nåt mer du vill säga? nää, jag e färdig så.

Klotet svävar!

Sara och får klotet att sväva. Men hur? ja, de är vår egen lilla hamlighet! ;) Moahaha!


puuuss!
//Linda <333

Veckans planer:

Månda:
Fick min ipod!!! Annars inge speciellt.

Tisda:
Simmning

Onsda:
Inge speciellt planerat...

Torsda:
Städa.... Simning

Freda:
Nån kompis sova över här?

Lörda:
Hm...?

Sönda:
Vene va ja ska göra

De här var/är veckans planer (v. 18)
//Linda


Friskus fick gå till skolan!

Hej sötnosar!
Idag har jag gått i skolan. Jag är FRISK!!! jag är FRISKUS!!! XD Så jag kunde gå i skolan idag! Asså, jag tycker väll inte de är så kul med allt pluggande och så... men alla kompisar!!! Skulle inte klara mej utan kompisar! Älskar dom!<3333 Men iaf, så har jag fått en bättre ipod nu!
Om jag tittar ut genom mitt fönster så är de sol på gatan, men svarta moln på himelen... Ska de regna? Hoppas INTE!!!! :S Fast om de skulle de får man se de från den positiva sidan: de är bättre än att de snöar!
Mer idag...? ja, de är väll typ va jag har gjort. Allt tar så mycke tid nu för tiden.
näpp, jag kommer inte på not mer jag har gjort ida som är vaät att skriva om.

Puuuuuuss & Kraaaaaam!
//linda

Parodin är bättre än orginalet! Lady Gaga-Telephone!

Haha! den hära vidon är mycke bättre än orginalet! (Alltså är orginalet sämmre än sämst!)

Ny kompis tillbaka!

Heeeeeeeeeeej!!!!
Fett glad jag är asså! Idag har jag fått tillbaka min ipod! Fast de var nåt fel på min så jag fick en ny! Jag hade 8GB på den jag lämnade in. Men dom hade inga råsa ipod nanosar med 8GB, så jag fick en råsa ipog med 16GB!!!!! Jag betalade ingenting för de! :D
happy, happy, happy, happy, happy, happy, HAPPY!!!!

PÖÖÖSSS!!!!!
//Linda!
XD


Blixten slog ner vi ett dagis! :O

Hallusan!
Kmr ni ihåg mitt inlägg om blixten som slog ner jätte nära mitt hem? Om inte, klicka här för att läsa inlägget.) I dag på min lilla promenad så kom jag för bi mitt gamla dagis, där blixten slog ner! Mitt gamla dagis ligger ca 300m från mitt hem!!! vilken tur att den inte slog ner närmare! Här är iaf bilder från då:
TiTTTA!!!! Trädet är ju helt delat!
Träet som låg utspritt på marken var bränt!
Trädet var/är helt sålitrat! :O

Puuuuuusssssss!
//Linda

Årets första.....?

Japp!
Idag såg jag årets första.... FJÄRILL!!!


Pöööss på er!
//Linda <333


JA!!!!! IDAG VAR DE SOOOOOOOOOOOOL! B)

Haaaalluuuu sötisar!
Idag följde jag me mamma och micke till deras kompisar. Jag gick ut och la mej i gräset och tog ego bilder på MEJ! :P :O :) :D
Vilken niceig dag: sooool!<333333
Sen blev de oxå en årets första glass! MUMS!!!
Sen när vi kom hem så gick jag en skön liten promenad. Jagg älskar de. Att ta en promenad, helt själv, gå och tänka för sej själv.... och fota! :P :) B)
Här är jag när jag slängde mej på gräsmattan! Gräs luktar så himla gott asså!
Här är de härliga gräset/grärmattan jag typ dog i. ;) ;D
ÅRETS FÖRSTA GLASS!!!!
Nr vi åkte hem (i bilen) såg jag ett jätte sött måln som ser ut som en drake! :P :)<3333333 Jag tror jag ska rita av de sen!
När jag gick på promenad, så såg jag en fågel som inte alls va rädd! :O Den var ca 2m ifrån mej! Älskar när djur inte är rädda!
...vägen jag gick på...

PÖÖÖÖÖÖÖSS!!!!
//Linda! <3333


Idag har jag.....?

Heeej!
Idag har jag oxå varit sjuk, me´n nu börjar de bli bättre asså! :) annars ida har jag ritat, lyssnat på den där ljud boken, och läst. Ja, man ska ju ta de lungt när man e sjuk. Eller hur?
Jag hatar de här rengniga skit vädret! De ska va som i fredas på våren 20grader i skuggan! På sommaren ska de va mkt varmare tycker jag. de ska va varmare ute än inne. Då är de nice!

see u later!
Nu ska jag titta lite på TV tror jag, eller så ska jag förtsätta att rita, eller nåt sånt. :) :D
puss puss!
//Linda

just nu:

Hallu!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik! jag älskar musik! :P Vad skulle jag göra utan den? Vad skulle ALLA göra utan den? Vad skulle uneversum göra?
Jo, dom skulle bli crazy!!!!
hehe!
('Hoppas alla fattar att jag inte är 100% sariös. Bara,tp, 10% sariös)
Fast jag undrar hel satiöst om jag skulle överleva utan musik? Vill hällst inte veta.

Puss puss!
//Linda<33333333


Råsa blomma! <3333

Som alla kanske vet eller upptäckt, så älskar jag råsa<3333 Nån liten ängel, eller stor ängel(vet inte vem) har köpt råsa blommor!!!
 

Åååååååååååh, dom är så FINA!!!!

puss puss!
//linda

Dagens solnedgång:


Valborg <333

Hej!
jag tängte lägga ut lita bilder från igår. "Vår" majbrasa blev mindre och mindre ju längre tiden gick. Igentligen är ju de som en stor mingelfest. Nästan alla från området är/var ju där, och så träffar man på folk man inte sett på hur länge som hällst! de är ju jätte kul. :) Sen vid 10.40 kom fryverkerierna. Dom va jätte fina. Men de blev jätte konstigt när jag tog kort på de!:S


På vägen hem:

Brandslangen:

Fryverkerierna:



Puss puss
//Linda
Hoppas ni hade en rolig Valborg! <3333333333
För de hade jag!<3333333

Får man ljuga/skoja ida med? (som 1/4?)

Hej sötisar!
I da är de ju första maj. Och jag har hört att man får luras som på första aprill ida oxå. Är de så? På aprill säger ju vissa: "Aprill, aprill, din dumma sill, jag kan lura dej vart jag vill". Och i da då, säger man: "Maj, Maj måne jag kan lura dej till skåne." Men får man skoja på allvar idag? Eller är de bara första aprill som gäller? Är de bara då¨man får skoja på riktigt? Nån som vet?

Puss puss!
//linda <33333

RSS 2.0