FETT FULA!!!

IOU! Fett fula skor! vem skulle vela ha dom på sej? -Ingen. Det var säkert därför de de 50% på dom... Iou... Så otroligt fula. Dissade skor. JÄTTE DISSADE!!!!


5bilder från Kryssningen:

1.Båten vi åkte med:


2.Jag utanför vår hytt:


3. Efterrätten på buffen:


4. Smart klocka-en visare för finsk tid, och en visare för svensk:


5. Man ser globen från båten (på väg hem):

titta på röda pilen/cirkeln (globen är där)


Maten 27/2:

Frukost: en macka med juice
Lunch: inget
Midda: plankstek (förstorposttion, men JÄTTE gooood):


Inget-att-göra-dag

Heej
Asså... Ida har det varit en sån där dag då man typ inte gör nåt alls förutom att lata sig. (Eller så kan man kalla det för inget-att-göra-dag) Ja, Va har jag gjort? -inte mycket. XD Hehe. Så jag har sprungit runt i vårt hus och fotat allt från: Blommor, till:ljus. Ganska tråkiga bilder kanske... Men kul var det!

//Linda

Missar snart programmet!

Nu är Let´s Dance! Har redan missat lite! :S Uppdaterar imorn om hur det går/gick. Så... om jag bara slutar skriva nångång... Vi ses imorn!


SPORTLOV!!!

JAAA!!!! Äntligen har man lov en vecka! :P Inte att vi har speciellt mycket prov eller läxor, men en då!!! Feett soft. Har alla sport lov nu eller är de bara vår skola som är BÄST!?


6års


              Hannah                Elsa              Linda (jag)
Jag vet.  Bildens kvalite är sämst! Men vad söta vi var på det kortet! Vi gick i 6års när bilden är tagen, och vi står utanför 6års/1:an. (6års och 1:an var i samma bygnad.)

//Linda


Kryssning

Hej bloggen!
Jag vet att jag typ inte bloggat på 1000år... Men jag har en så kallad förklaring:
Jag har varit på en kryssning över helgen. (Vecka 7.) Och i veckan (v.8) har jag haft fullt upp med andra saker... Tex: plugga till ett matte prov. :S
Till baka till kryssningen: 
Min kompis Devina var med. Och vi sprang runt med våra kameror i högsta hugg, och fotade ALLT vi såg. Men tyvär blev det ändå lite bilder från resan, det blev bara ca 400 bilder som jag tog... :( Jag får vara nöjd att jag iallafall tog 400bilder. Devina glömde ta med sitt andra minneskort (som är större än det hon hade med sig) så hon kunde bara ta ca 25bilder. :S
Vi hade JÄTTE kul hela tidenXD. Iallafall jag och Devina. Dom andra hade säkert det med.XD
Men sen ville jag ta ett kort av Lilla My och Mumin (flera andra gjorde det också) bara för skojs skull.
- Får jag ta ett kort på er? (sa jag)
-Nej. Vi ska till Lekhörnan. (Lilla My, hon tog Mumin i handen och vände sig om och gick.)
Jag började as garva! sen när har dom inte tid med ETT eller TVÅ kort!? Inte att kortet va viktigt. XD
De här var pytte lite av min/vår kryssning! :P XD

puss och kram skumbanan
Linda


40 min sen!!!

Hej Bloggen och alla andra!
Idag kom jag 40min försent till första lektionen!!! (idrott) Anledningen är/var att:
Imorse snozade jag typ 20min (hehe) men jag skulle ha hunnit till skolan i tid ändå. (Jag börjar/började 08.00.) När jag efter en kort promenad till stationen kom upp på perrongen, skulle tunnelbanan komma om ca 2min. "Bra, då hinner jag gå ända längst bak." Tänkte jag och styrde mina steg mot slutet av perrongen. När tunnelbanan äntligen kom så var det så mycket människor att  jag inte fick plats! Jag små sprang till nästa dörr-samma sak där, nästa- samma sak,och nästa och nästa. men yttligare nästa dörr fans det LITE (asså JÄTTE lite) plats kvar. Jag började springa men när det var typ 2-1meter kvar stängdes dörrarna och jag kom inte på den tunnelbanan!!!
SUCK...
Jag fick helt enkelt lov att vänta på nästa tunnelbana. "Men vad bra, nästa kommer ju om 5min! Då kommer jag bara 10min sent." tänkte jag. Effter som det var fullt längst bak i "första" så gick jag till perrångens mitt.
Men... tunnelbanan kom om 15min istället för 5min! Äntligen inne på tunnelbanan var det så trongt att ingen kunde falla, eller så föll en föll alla. man hade kropskontakt med ALLA som stog runtomkring en. Efter som det typ var "snöstorm" gick tunnelbanan ännu SEGARE än vanligt... när jag äntligen gick av vid skanstull, så var bussen också sen, men bara typ 3min eller nåt sånt. Så buss resan gick rätt snabbt.
Jag gick av vid Rosenlund och typ sprang till omklädningsrummet och böt om. Sen snabbt upp till idrottsläraren: Larisa, och för klarade varför jag kom 40min sent. Hon brukar inte undvika att skriva frånvaro om man kommer sent. Men tro det eller ej: Jag fick ingen frånvaro. För att det var fler med mig som kom sent. Även hon(Larisa).

Puss och kram!
Linda

17/2-10

Hej Bloggen!
Vi bygger bilarNO:n! Men hallå! Om man nu ska bygga bilar ska man väll göra det på slöjden?! Eller...?
Men det kanske inte låter så roligt, men det är faktisgt jätte kul att bygga bilar. Fast som alla nog redan har fattat så bygger vi modell bilar, typ. Man ska göra en motor,design, ja allt själv! Eller själv och själv är det väll inte riktigt... Man arbetar ju med en kompis. Men H.K (min "kompis") har slutat. Hon började i en annan skola. Så jag jobbar själv. Men det var mycket roligare. Inte för att va taskig eller så. Men det är SANT!!!
Men annars idag så har vi haft vanliga lektioner, med vanliga lärare (ingen vikarie), vanliga kompisar, vanlig lunch...nja... Just lunchen blev inte vanlig. Det var vegitarisk dag... :-S Det innebär att ALLA äter vegitarisgt.

Puss och Kram Skumbanan!
Linda


Rulle "seglar"...






Måndag 15/2-10

Hej bloggen!
Idag gick jag till skolan!!! Jag är äntligen frisk "på riktigt". Jag vet att det att det låter konstigt, men jag ville faktisgt det.(gå till skolan asså.) För att jag vill inte komma effter hur mycket som hällst. Det blir så jobbigt då. Men jag har bara kommit efter i matte. För i dom andra ämnena så har vi föredrag, och där kan man ju inte komma efter, eftersom att man bara lyssnar. Så det är väll bra. 
Annars har det inte hänt så mycket idag just.

Puss och Kram skumbanan

130år gammal bild



Den här bilden är tagen år 1880!!! (Bilden är alltså 130år gammal!) Bilden är tagen på: Min mammas,farmors, farfar och farmor!!!
Jag trodde inte dom hade kameror på den tiden. Typisgt mig att missa det XD
Jag hittade den igår när jag kollade igenom en box med massa bilder i. Och där i låg b.l.a den här bilden.

Puss och Kram skumbanan
Linda

Let´s Dance

Hej bloggen!
I fredags var det "Let´s Dance" och i går gick reprisen. Jag tycker det var/är bra att vad-han-nu-heter åkte ut. Han är typ författare.
Jo! Han hette, eller snarare heter, Markus, tror jag. Ash jag vet inte, men i allafall tyckte jag att han skulle åka ut. Och det gjorde han! XD Jag "hejar" nog på 2st:
Elin, och
Willy, (för att han är så dålig)
Eller hejar är nog fel ord för jag ringer inte och röstar, för att en eller två röster kan väll inte göra någon skilnad av typ tre miljoner röster. Eller kan det...?

Puss och Kram skumbanan!
Linda

Solnedgång

Solnedgång... Ja, dom här bilderna är tagna från en ballkong:



Lite senare...



Lite senare...



...och sen blev det mörkt.

Puss och Kram
Linda

För mycket snö?

Hej!
Här om dan vi var och bessökte min morfar och såhär mycket såg vi ut! Om man satte sig ner såg man inte ut alls!och taket börjar typ 30 cm ner från fönstret. Så det har värkligen snöat mycket. Och snön som är på taket över kommer ju också falla ner... Då kommer han inte se nåt alls! Han har för mycket snö.



Puss och Kram
Linda

Rinnande vatten

Det här bilderna är tagna på rinnande vatten:



Hannah och Disel


Det här är min kompis Hannah och hennes hund Disel. Sssssh! Jag tror hon sover. Men det gör inte Disel.

Rulle



-Va? Sa du nåt?

Första bilden


Första bilden med min systemkamera ville jag såklart ta på Rulle. Den blev inte så jätte bra, men jag sparar alltid den första bilden jag tar med en ny kamera.

Puss och kram skumbanan!

RSS 2.0