Shit!!!! Måste dra snart!

Go Morgon sötisar!
Hoppas ni alla sovit gott. De e 15 min kvar till jag ska dra(nu). jag hade tid över så jag tängte att jag sätter mej och bloggar lite:) men asso förlåt:P Jag har inte bloggat i heljen för att Hannah sov över hära(lör-sön). Vi möttes "tidigt" (12.30) och sen va vi me varan hela söndan:D Vi hade skit kul.
På lördan va vi ett litet tag i globen. Vi köpte 2burkar pepsimax och 2muffins, på ICA. De va jätte gott:))) vi gick och satte oss utan för Kapphal, mcdonalds, galerix, och d....dressman. Då komm en tant, och titta på mej (de va ledigt bredvid mej) och sen ner på bänken. jag makade på mej och mina saker och undrade om hon ville sitta. Vet ni va hon fråga!?haha! Hon ba: Är du förkyld.
Min röst va helt cpad, hes och konstig så de va kanske inte så konstigt. Ja ba: nää... jag va men nu e de ba halsen kvar. han satte sej osäkert ner, och för att inte va otrevlig och "smitta" henne så gick vi. Shiiiiiiiiiiiiiiit ja måste gå nu!
puss puss!
ses i efter midda!
//Linda


Just nu:

sitter jag hära och bloggar/e inne på facebook,mm.... och njuter av en stor härlig kopp te:D

ni kan dra åt helvete!

heeeej!
ska bara säja att alla killar som e störda och dissar folk (tjejer me för den delen) tycker jag kan dra åt helvete! NU! ASSÅ!!!

jag provar glasögon!




haha! hoppas alla fattar att jag inte e sariös! ;)
puss och kram!
//linda

Fan häller!

heeej sötisar!
jag ska bara säga att är de jätte skönt att sluta tidigt på fredagar. jaha, vissa i 8an har fan tur! och me vissa mena jag att jag inte e inräknad. Ofc. De va fan väntat. Vi e uppdelade i 5grupper (alla 8or). och vi har en slöjdlektion och en hk, och de e 3lektioner i veckan som man har slöjd, och hk på. men efter som vi bara har en slöjd och en hk, så fåren eller 2 grupper ledigt i taget. Och gissa när jag kmr att ha ledigt(alltid)!? Ofc Torsda! Jag kmr sluta 12.40!!!! >:( :@ istället för att sluta tidigare på fredagar slutar jag 15.50. Och de e senare än slöjdgruppen!!! SUCK! haha! fast iofs så slutar ju vissa tidigt på onsdagar vilket e ännu sämre... haha!

puss & kram!!!
//Linda
<3333333

Min härliga helg!<33333333

heeej sötisar!
Först (innan jag berättar om nåt annat) ska jag berätta om min helg. Jag var tvungen att följa me ut och segla (efter som jag svimmar vill inte dom lämna mej hemma så länge...). Men de va kul. eller ja, om man bortser från att att vi inte hade nån el, inte nåt internett, och vi var så osivilicerade som möjligt (under en enda helg). men om man bortser från alla mygg oxå, så va de jätte kul:D

Jag i segelbåten:



Sen kom vi fram till Björkskär:
This is Tommy!11år.


Och de hära e Tommys lillebrorsha Jakob! 4år.
(han håller i as små fiskar, går EJ att äta.;P)
Här är Tommys och jakobs mamma: Tack.
Tommy & Jakob
Här e Tommy och Jakobs pappa: Mika.


jag & Jakob
Tommy & Jakob
Solnedgången:

Visst vattnet häftigt!?

puss puss!<33333333333
//Linda

Renesmee




Omg... man ser att de e olika personer!!!! hallå va hände me photoshop elr liknande? lite bättre går de väll att göra?

puss puss!
//linda

Nej för fan!

hej sötisar!
hallå är alla experditer helt sykade!? jag skulle lägga undan kläder igår, och när jag sa mitt efter namn såg hon bokstavligen ut som tee frågeteken i ansiktet!!! hon ba glode på mej. jag upprepade mitt efter namn, och hon sa typ motsatsen. jag började boxtavera.Då hon gav upp. "Förnamn?"sa hon och stirrade på pappret. "jag sa mitt för namn och hon skrev bara halva! hon måste ha nåt sariöst fel på öronen!!!! Shit asso!

puss & kraaam
//linda 

Första dan i skolan - Första dan i åttan...

hej sötisar!
(!!!!Dax att börja blogga igen!!!!)
Ida va första dan i skolan. första dan i åttan. Ucsh!!! Nu e de skit pissit schema (inga sköna sovmorgonar, och långa dar!) och nu e de betyg "på allt". SUCK!!!!!! Hon som skolan anstälde (som igentligen int har nåt me skolan att göra) var/är skit dålig på att göra ett schema!!! vi har typ 20 min raster överallt, och de e inte tillräkligt långt för att man ska hinna gå nånstans, utan man får bara sitt och vänta i 20min på att lektionen ska börja!!!! Oj så kul! Kur fan tänkte hon!? Jaja.... vi får hålla tummarna för att schemat ändras!
da började me att jag vaknade (Ofc). sen fixade jag mej, åt typ världens biggaste frukost (lite mindre än en halv hönö kaka, ett glas juice, och en kopp te) sen bar de av till vårdcentralen.
Blodprov.
ja hatar ALLA typer av sprutor!!!! men, men.... vi måste ju lista ut varför jag svimmar.... när de var färdigt, drog man till tunnelbanan, väntade tills mossa började växa på mej, och då kom den äntligen. När dörrarna öppnas stog Lovisa dära!!!!:D Ja kramade om henne och vi gorde sällskap till vår skola. äntligen dära, ser jag erlin komma springande i fullfart mot mej med ut sträkta armar. Hon kastade sej om mej i enhej kram. Först fattade jag inte. Va gör hon hära? ska inte hon va i sin skola?aha, hon börjar inte skolan i da. jaja, okey då fattar jag. "JAG KOM IN!!!!! JAG KOM IN!!!! JAG KOM IIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!" tjöt hon av glädje. Va? tängte jag. Vadå "jag kom in"? :O :):D *ide* Jaaaa!!!! hon hade kommit in i bildklassen!!!!!!!!!! "Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!" tjöt jag när jag fattade. "JJJJJJJJJAAAAAAAAAAA!!!! DU KOM IN!!!!!! DU KOM IN I BILDKLASSEN!!!!"tjöt jag av glädje, hon nickade ivrigt, och sen tjöt tillsammans och stutsade upp och ner tillsammans, som om vi varit ett brandalarm! Sen kramade jag om Julia som ståt och tittat på våran galenskap. Sen susade dom vidare och jag upp till våra skop vi haft i 7an. Ingen dära. jag gick in i personalrummet 8kan man väll kalla de för) och där stog en lärare. jag frågade henne "vet du var jag ska vara?"
"Vilken klass går du i?"
"Eh.... jag gick i 7cg, och antar att jag ska börja i 8cg..."
hon blädrade i nån perm och sa tillslut:
"Nej... då vet jag inte var du ska vara... men, kolla på monitorn, de står säkert dära."
"aha... okey.... Tack."
Jag gick till första besta monitor och upptäckte att den va svart. Nästa. ok, den funka, men de stog bara Välkommen tillbaka på den. men där stog eva(ena klasshalvans mentor) och lina(vår so lärare). jag frågade var vi skulle va och Eva sa nåt om vårt gamla engelska B-klassrum. Så jag gick lydigt dit och fann att alla(nästan iaf) i hela klassen va dära! de blev ett riktigt kram kalas! Alla hällsade på alla. Jag hittade Ebba och kramade om henne, bred vid henne stog en brunhårig tjej, som inte gick i vår klass(trodde jag). Men när jag kramade om ebba så såg jag att de var ju Moa! (hon hade gått i våran klass och ofc gick hon i våran klass.) Så jag utbrast. "Nämen! De e ju DU!!!!" och kramade om henne. Jessica var fortfarande inte dära när eva släppte in oss.
när en timme gått va kl 10 och vi slutade för dagen. Då hade jessica kommit och hon hade försovit sej!
jessica och ebba gjorde ingenting i da(int jag häller), så vi va me varan ida! Först gickk vi en liten bit för bi skånegläntan, men då kom ebba på den briljanta inden att vi (jag och jessica) kunde låna pengar av henne, och så kunde vi äta nån stans. de lät som en toppen ide tyckte vi. Så vi gick hem till ebba, hon hämtade pengar, och sen drog vi till en pitzzeria och käka pizza. men jessica fick inte låna pengar av ebba för sin mamma, så hon fick pizzabitar från oss. sen drog vi hem till ebba igen och softade!

jaa, de va lite av min da! den va super niceig!!!!!!!!!!!

puss puss!<33333333333
//linda

Glömt säga???

höhö... tror jag har glömt säja att jag sett Eclipse igen. Med Lovisa. hade inte sett henne på 1000år, så de va jätte kul att träffa henne!<3333333 höhö... kmr inte ihåg när:P dagarna flyter liksom in lite i varandra....
puss & krem!
//linda

RSS 2.0