min da... typ;P

Hej små sötisar!

Vad har du gjort i dag? Ja har väntat på min kompis Devina som jag inte sett skymten av på 10000000år, haha, väntar fortfarande... Vfr väntar du? vfr träffades ni int tidigare? För att hon ska vinka av/lämna sin killle på arlanda. De ironiska e att hon int har körkort lr bil, så hon åker komenalt dit, för att seja hejdå! f1 sött igentligen! Va ska du göra nu då? Jag gissar på att mina föräldrar vill att jag ska äta midda, fast jag typ e prop mätt. De konstiga e att jag int har ätit nåt annat än en sockerkaksbit, och e as mätt! :P När kmr Devina då? har jag int sagt det? hon kmr 20.00. Sa hon iaf;P Va ska ni göra då? vene...  vi se va vi hittar på!

Well, well kanske ska slå in Devinas presenter nu... :P

puss och kram!
//linda

Jag ser ju helt sjuk ut!!! ;D


Va kul man kan ha me photoshop! och ja typ suger på att photoshopa asso! ;P men man lär sej så länge man lever! :D <3333333


Dagens out fit:



jaa ska ju endå bara va hemma och chilla ida så jag behöver inte ha nå annat på mej än mjuckiskläder! :P ;)
puss puss
//linda

Gubben i Lådan!


Tog Med Min Systemkamera Till En Helt Vanlig Dag i Skolan:D<333

Hallu alla underbara och söta människor som läser min blogg!

Jag gick upp as tidigt på morgonen(innan skolan)för att at kort från skanstullsbron!

Haha! Den där cyklisten trodde jag tog kort på den och kolla as skumt på mej!

bilarna åker i fullfart till jobbet kl 07.15!

en random bil...

niceig utsikt va???

ja skakade på huvudet;P

ööh... ja vene va jag gör men... well, well we go on!

naw... fick en kram av ebba helt random!<3333 haha ser ju cp ut!

omg! båda ser ju lite sär it! men jag ser ju sjuk ut! haahaa!

coolingen ebba!


Sen kom Elin och ville va me! :D ju fler ju roligare! eller hur? :D
Asso Etienne e bra rolig: Ta inte kort på mej!!! Jag ska anmäla er/dej om ni/du tar kort och lägger ut på mej, och *bla bla bla*. Men endå så kmr han och sabbar hela bilden med sin hand! lol. suck... Och på den andra liknande bilden då har han till och mer gått och ställt sig bredvid elin och gör kanin öron på henne. och HELA han kom me... så himla lol. Men jag har lovat Etienne att int lägga ut den bilden, så då får jag väll hålla de;P

Jaa helt vanlig dag i skolan (de va i torsdags) :D
Puss & Kram!
//Linda!




 


Tjoo bree! Va hender yao?

Jo asso de e bra me mej mannen! hur e de me dej?
Vet ni!? Jag och Hannah har skaffat en ny blogg tsm! klicka hära ------> ourownblog.blogg.se<------- om ni vill kolla in den oxå. Vi ska fixa den lite men den kmr nog bli as grym när den e färdig! :) hrm... vi kanske ska byta adressnamn/domännamn, men tillsvidare såå har vi det häta <33333

puss och kraaam!
//linda


Nu spelas:


tyyyp sjuk-.-

hejsan svejsan!
Asso när man e sjuk blir man ju typ anfod av minsta lilla grej man gör... och orkar int göra nåt alls, och oftas ingen matlust (iaf jag). Och tyyp så känner jag... ingen årk lixom. pluss att jag hostar helatiden, nyser helatinden, är snuvig och täpt, och är trött - tröttare än vanligt.... så jävla hämskt! Jag vill int bli höst förkyld... sorgligt, sorgligt asso! :( well, well... ska väll int klaga: jag lever ju trots allt :)

puss & kraam!
//linda

just nu:

Har jag ätit en underbart god midda: revbensspjäll... mums! och jag ska bli soff potatis lite senare! :D

Skapa ny blogg???

Hrm...? Ska man skaffa ny domän så moste man skaffa ny blogg.... ja e int riktigt nöjd me mitt domän, men om jag vill ändra innebär ju de att jag måste göra ny desain, och allt ja skrivit hära kmr ju int va me på min nya blogg... hur ska jag göra? för ja tkr de e jobbit att fixa om allt och såå. Och nu när jag fixat till allt så de ser någulunda ut så vill ja int ha samma domän som ja allti haft... suck! but I guess that´s life... well, well, I get bulking content myself with what I have and be happy!


nu spelas:


Hatar er alla va fan!!!

stora, fula, snygga, långa, tjocka, smala, konstiga, smarta, coola, nördiga, klantiga... ... ALLA som e elaka, nångång varit lr är elaka och int ångrar de dom gjort  tkr jag är för jävliga! De spela ingen roll hur man ser ut! Som mitt fina exempel åvan på många typer så spelar de ingen roll ALLS så länge man e skyst, snäll och trevlig mot folk! Ingen gillat elaka människor!!!! ÄR DET SÅÅ JÄVLA SVÅRT ATT FATTA!!!!!!!????

Freda:

Hej alla underbara och söta mäniskor som läser min blogg!
Idag har jag stor sofftat! typ sovit halva dan och andra halvan slöat i mjukis byxor och en soft tröja. Har inte ens sminkat mej dan till enda! typ första gången sen jag började sminka mej! haha! men jag skulle ADRIG gå utanför dörren så hära! Spesiellt inte OSMINKAD!!! OMG! såå ja har int tagit ett endaste litet steg utanför min dörr ida.

puuuuuusssss!
//linda!

Enrique Iglesias

Haha! Titta hur han har ändrats!

1995

1997

1998

1999

2001

2002

2003

2007

2008

2009

2010

haha! Från typ Grease style, till att se nästan likadan ut på alla sina albums, till att se ut som en hemlig agent! undra vilket album som sålde mest...?

puss puss!
//linda


Ni kan fan dra åt helvete!!!

Alla som mobbar,
alla som tror att dom är bättre än nån för utseende ålder,
alla som e helt jävla sjuka i huvudet,
alla som är så jävla självupptagna att dom inte märker hur jävliga dom är,
alla som tror att dom är bättre för att dom har nåt dom andra inte har,
alla som kollar snett utan anledning,
alla som tror att dom är nåt bara för att dom slås, mobbar o.s.v,
alla mördare,
alla pedofiler,
alla fyllon på fyllobänkarna,
alla som utnytjar barn,
ALLA JÄVLA IDIOTER RENT UT SAGT!!!!

NI KAN FAN DRA ÅT HELVETE!!!!!!

Rulle! <3333


Here is my sweety!<333 I love him!
puuuuusss!!!
//linda


Nu spelas: VACKRASTE & SÖTASTE LÅTEN EVER!!!!!


Me right now:




Puuuss! <3333
//linda


Råsa dan!

Jaa som dom flässta vet såå var de råsa dan ida, för att symbolisera råsa bandet:D

Den innebar/innebär att man skulle ha nåt råsa på sej :D Jag stressade imorse, men jag hade mina råsa armband och råsa klocka på mej :)
Ebba hade: Råsa trjöja :) <3333
Jessica hade: Råsa strumpor :) och nåt mer som jag har glömt:P <333

puss & kram skumbanan!
//linda

Första SNÖN!!!


Usch!
Ida när ja vaknade och drog upp min rullgardin så märkte jag inge konstigt (för att jag e såå himla tröt på morgonen så märker jag nada:P). Det var först när jag kom upp för trappen och upp till mitt rum jag såg att de va värsta snöstormen ute! Men när ja tittade på gatan så var de inte vitt. De va bara vitt på taken och gårdarna och såå klart var de lite vitt på gatan men int mkt!
Guuud så deprimerad jag blev! Där började min jobbiga da.
Detandra som hände var att vi hade matte prov och att ja int fatta ett tal som alla andra sen sa va "super lätt" "jätte lätt" "var lättaste talet" "löste de på nåra sek".... o.s.v. Och man ba håll käften! Jag vill int veta hur lätt du tyckte de va bara för att du vill att ja ska verka osmart! Har ja ens bett dej säga hur lätt du tyckte de var!??? De e ju en helt annan grej om ja frågar för då vill man ju ha ett svar, eller hur? Än att dom kmr från ingenstans och ska säga hur bäst dom var/är!När dom igentligen är sämst. Men vill Värka bäst och smartigast. Fast annars klarade jag alla andra tal, sen om de e rätt eller int, det får vi se C;
Sen kom jag försent till HK föratt jag gjort matte prov.
Sen var min kompis jätte taskig mot mina 2 andra kompisar, och jag blev as arg på kompisen. hoppas den fattar att de den gjorde int är okey! Annars vete fan va ja ska göra....

men annars har min da varit prima!

SNÖÖÖÖÖ!!!!!

pusssss & Kraaaaaaam!
//linda
C:


Min da-Torsda:

Hej alla underbara och söta människor som läser min blogg!
Ida har ja varit i skolan (ofc). Ebba sa ett citat från katten gustav som var sååå sant: "Livet är som ett bad: Ju längre man är i de, ju skrynkligare blir man."  De e ju f1 sant ju! Och jag ska bli lika skrynklig, om int skrynkligare än en soltorkad tomat. Så gammal tänker ja bli. nej. Så gammal ska jag bli.
Hur som hällst så tänkte jag i går: "Jag städar ida så slipper jag imorn." Det gjode jag oxå. Men i da när jag kom hem och såg fram imot att få sova, så rev mamma ut allt jag hade i min garderob och la på golvet. Så jag har fixat min garderob i da och nu e de ordning och reda. Den blev jätte fin!
Såå mina planer på att int städa ida gick int så bara. Men nu har jag ju en jätte fin garderob!!!

en random bild på mej när jag åkte vattenskoter i Turkiet 2010.

puss puss!
//linda


Nu spelas:


En vanlig skolda...?

Hej sötisar.
Jaa ida var va många skulle kalla för en vanlig da på jobbet/skolan. Men de var de ju oxå... lol... men int riktigt. Vi hade so prov. Och ja hoppas värkligen att jag minst får VG. Annars kmr ja känna mej som en ***. sååå e de. Och asso ja stör mej sååå himla mkt på G+!!!! Kan man in bara få VG- då? man ser ju endå int - eller + i slut betygen/terminsbetygen!!! Såååå himla onödit. Och vet ni nån gång nästa år (tror ja de va) så ska moderaterna fixa så att man får betiy i "fler betygssteg än i dag". Det inne bär att vi kmr antingen få tillbax 1-5 som de va på sten åldern, eller att vi kmr få alfabetet som man har i gud vet var. omg va kul *host, host*
jaaaaja iaf  aå har ja haft en niceig skolda och da (om man bortser från lukten och synen av lunchen iskolan- ville int ens ta- så braig mat får vi i skolan, man blir så äcklad av maten redan innan man tagit att man låter bli.)

pussar och kramar <333
//linda


Min dröm prao plats!!!! <3333333

Jaha... ida har man städat. Och varit på dagis.
O.O Har ja berättat om att ja fått prao plats!? Eller var!? tror int de va...? Aja om ja har sagt de gör de väl inge om ja säger de igen? Jag e STÅLT!!! Såå nu måste ja få skryta lite :D
JAG HAR FÅTT PRAOPLATS HOS MITT GAMLA DAGIS!!!! Som stod etta på min "fråga om praoplats"lista! Och ja fick de!!!  Och igentligen fick man int praoa där man har gått men mina snälla dagis fröknar sa att ja fick endå!!!! Så himla ståååålt asso! Happyness!!!!

puss puss!
//linda


Just nu:

Så sitter jag och pluggar till SOprovet vi har imorn. Jaaaja, bäst att göra de lite mer sariöst. Får se om jag hinner färdigt innan desperate housewives börjar. För de måsta ja see asso!


Oki, måste plugga nu:/
Puuuuuuuuuuss
//linda
<333


Nu spelas:


idag - ... en helt vanlig skolda

Hallu söööötisar!
Jaa... i da hade vi bip-test. As kul! *hoooost, host*. Jag blir alltid såå himla nervös innan. Meni da gick de väll ok. För ja komm upp 2 nivåer mer än förra gången, och jag var typ en av dom sista. STÅLT!
Annars har de int hännt nåt värt att ta upp tkr jaa :)

En random bild på mej :D 2009
puuuussss!


Super bra film asso! :D

Heeej sööötisar!
nu på Sv så kollar vi på film. Ja har sett den förut men han int kolla på slutet. Och då tyckte ja att den va f1 bra(tkr fortfarande de).  Såå nu ska ja äntligen få veta hur den slutar:) Vi ska forsätta kolla på den imorn! <33333 Ja tkr alla borde se den! Den heter Freedom Wrighters.


Puuuuuuuuuuuuss & kraaaaaaaaaaaaam!
//linda

En super bra FILM!

Hide and seek:

Filmen va super bra! 10 av 10 från mej!!!!


Dagens sötnos:


asso, titta va söööööööööööööööt han/hon e. Guuuuuuuud asso... jag döööör!


Just nu:

Sitter jag hära och bloggar. Jag lyssanar på spotify. Jag är inne på fb. Jag... gör jag nå mer...? hrm...?

lite bilder från Turkiet:


Landet från planet.

Hehe... mina ben/ shorts/linne.

"Vår" Strand :D

En random strand.

Nagellack... Me wanna!

Hehe... Ja ene om ni ser den, men de e en mikroskopisk ödla vi troroaren. Ser ni den? :D

De hära vaa kartan över hotellet! :D

De kmr fler bilder snart när min data slutar dampa;D
Puuuuusss puss!
//linda


Veckans planer:

Månda:

Tisda:
Då är det biptest, och jag kmr faila totalt...
Ondsda:
SO-prov. Otroligt kul... *host, host*
Städa
Torsda:
 Teater (som ja går på)
Freda:


Ska kanske vara med Sandra :D
Matte-prov
Lörda:
Hrm... va de denna helg Devina skulle komma hit och soa över??? Jag får ringa och kolla me henne <333
Sönda:
Devina kanske? ;P

detta mina kära vänner är veckans planer v.42
Puss puss
//linda


Jag DÖÖÖR asso!

Asso... Jag DÖÖÖÖR! Gud va söta killarna som sjunger är! Dom e f1 heta ju! <333333333

Söööttt <3

Hallu!
Titta vilket sött hjärta!!! I <3 it!



Pussssss pusssssssss!
//linda

Dagens svit & skit!

Dagens skit:
Går till att Jessica va lite ledsen ida... Jag hatar att se nån ledsen. Men för de menar jag absålut int att man int ska få va ledsen. jag bara hatar att va ledsen. Och att bara stå och titta på när någon är de känns hemskt! För va ska man göra förutom att trösta? För man MÅSTE få gråta ut det! Annars kommer man att må sykist dåligt!

Dagens svit:
Går oxå till Jessica! Hon är en sån underbar tjej och jag vill att hon ska veta att hon är bäst!


VFR!? fins ju int äns en jävla anledning till de!!!

Hej sötisar!
Asso är de nån som kan förklara för mej VFR man baxar!? ja fattar int.... vissa av mina kompisar gör de, och dom ba (när ja frågar) "jaa... de e ju gratis! Man baxar ju hällre än pröjsar!" Och så tittar dom på mej som om jag vore helt f**king störd. Bara för att ja int vill baxa och sånt skit. Hallå? e de bara ja som e helt weird? ja vill int få värsta stäplen på mej att ja har baxat. (ofc har ja int gjort de.) Men asso e ja såå himla trög att ja int fattar, lr e de dom som e helt pantade?





MKT läxor!!! :/

okey sötisar!
Nu har jag pluggat läxor i 6timmar! nu får de fan räka för ida. (ofc har jag haft mina fin fina små avbrot, men endå!) asså först läste jag sv, och när jag int okade mer på den förtsatte jag me so. jaa de e sånt man måste göra på heljen om man inte vill bli efter bliven, när man int han färdit i skolan.

de hära va/är ja:
'

puss på er!
//linda

Nu spelas:


Sandra ida<333

hejsan sötnosar!
Idag var jag me Sandra!<333 Vi skulle baka banan muffins, men de smaka inte banan... Det stog i reseptet att man skulle ha appelsin skal och 2 bananer i. Man kände int banan smaken överhuvudtaget medans man kände apelsin smaken ganska mkt, och de matchade int alls dom andra smakerna. Så för att rädda de hela hade vi i en till banan - ingen förbättring, ingen försämring. Då hade vi i en halv chokladkaka, och oboy i i smeten. Såå våra muffins smakade mäst apelsin, med inslag av banan,med choklad. Appelsin banan och choklad? nja int att rekomendera;P

puuuuuuuussss!
//linda;P

Nya Converse:D<333

Heeeeeeeej!!!
Asso i går när jag satt i soffan och chillade kom mamma och micke och gav mej nya converse. bara så där! ja har inte fyllt år häller! De va as snällt ju! så hära ser dom ut<333333333:



puss puss!
älskar er!
//linda


My dream has come true! <3333

Hallu!!!
kmr ni ihåg mitt fin fina inlägg den senaste "me wanna"? Vet ni vad??? Jag har fått en sån där väska som ja ville ha!!!
 såå här såg den ja ville ha ut, men den jag har fått e mkt snyggare! Den jag har fått ser ut så här:



yeeeeeeeeeeeeh!!!

puss &kraaam!
//linda

Just nu i Turkiet:

Jaa... ja sitter i en as varm lokal och minuterna på min och Sofias datatid flyger i väg. Annars jaa ska väll gå och lägga mej snart så man årkar utt tidigt imorn:D Finns endå int så mkt att göra nu... Stör mej på att den hära datan e as trög som int fattar ett skit, haha!  ja har iaf varmt och skönt medans alla svennar går omkring som lik me tjocka jakor och varma skor, sitter ja hära i shorts och linne och ballerina! :D <3 mwahaha!

puss puss!
//linda

Är i Turkiet NU!!!!!! <3 <3333333

(Kan tyvär inte lägga ut bilder hära ifrån fören ja e hemma)
Hej sööööötisar!
Ja och Sofia har hyrt varsin data, och sitter och surfar häta i Turkland. Ida har vi varit på marknad. Soffia va int me. Ja köpte en plånbok, en "kortbok"(där man har alla presentkort, visakort, m.m...), en keps och en vit bekini:D Sen sååå har jag bränt sönder hela ryggen, "tvålat in" mitt hår i cittroner varje da så att de ska bli blondare (så ja slipper ferja), drucit cola och ätit glass, somnat i solen, jaa och lite annat sånt kul som man gör på en solig semester! <333 Det är första gången i världshistorien jag e brunare(snarare rödare, men sak samma) än Sofia! imorrn ska vi åka bot till ett ställe me massa firrar och snorkla, och fåå salt i ögonen när syklopet läcker;P och va dära hela dan. få see va man hittar då som man kan pruta på:D Tror inte de blir så mkt bloggande lr datorande för i längden blir de f1 dyrt:/ Såå vi kör hårt nu asså! :d va fins de mer att sejja??? JO! Jag har för första gången i mitt 14åriga liv ätit sushi. De va som jag trott: AS ÄCKLIT!!!! Dde va nog de äkligaste ja ätit i hela mitt liv. Lr okey, ja tog väll i, men de va fan int gott. jaa åter kmr me mer saker imorn kanske. vi får see, nu e de bara 23min kvar på min data tid...

puss puss!
love u!
//linda i Turkiet <3 <33333333

RSS 2.0