Just nu:

tja... ja tror jag ska slappa lite nu... höhö... som om jag gjort nåt ansträngande ida... haha! puuuuss puuss pch kram!!!<333333333 //Linda


Nu spelas:


Vi "nätade" fisk, och fick 11fiskar!!!

Heeej sötisar!
Micke(mammas kille) och jag la ut nät på kvällen i förrgår. Och när vi tog upp dom på morgonen var de såklart massor av tong och sjögräs, men oxå 11 fiskar!!! Vi fick 7 aborrar och 4sikar. En av Sikarna hade rom i sej, men de va för slamsigt (enligt Micke) för att man skulle kunna göra nåt me de. De va jätte kul! Jag tror jag aldrig sett så mkt fisk (som man/nån fångat själv) på en gång.

De hära e första fisken jag någonsin tagit i helt själv! (tog säkert i fiskarna dom fångade när jag va liten, men då fick jag nog inte hålla i en stor och fet gädda helt själv...;p) Jag e fett stolt!!!;P
haha! de hära va nog andra fisken jag tog i...
Här är alla fiskarna.
puuss & kraam!
//Linda

Är hemma igen-Hanna idag!

Hej sötnosar!
Nu är jag hemma! Jag kom hem i går kväll, och såg en deckare på 4:an. Den hette Fallet G jag tyckte den va ganska bra faktisgt. Hur som hälst var jag för trött för att blogga- till och me för trött för att läsa...
Iaf så kom jag på jag skulle messa Hannah när jag va hemma. De hade jag glömt igår men kom på de efter frukosten som i da blev lite sen, (åt frukost ca 14.??) men jag skrev iaf att jag va hemma, och då undrade hon om vi inte kunde göra nåt ida efter som hon ska åka imorn på morgonen(typ 6). och de tyckte jag oxå. Efter en stunds diskuterande så kom vi fram till att jag åkte till henne och sen hem till mej och så badade vi en liten stund. Sen gick vi på en promenad. Inte för att motionera precis... vi gick inte särskilt fort... höhö...

Puss & kram!<333333333
//Linda

3 fina solnedgångar:



Varför har man mellannamn?

Hej sötnosar!
Jag har tängt på en sak. Varför har man mellannamn? De e ju jätte onödigt, igentligen... Man använder ju aldrig dom. Förutom när man gifter sej... Fast använda och använda... De e ju bara prästen som säger hela altihoppa i vigseln. Hm... De e så konstigt, tycker jag. När man roppar eller pratar me nån säger man ju inte helaförnamnet, mellannamnen, och efternamnet/efternamnen. Men efternamn fattar men ju... Annars skulle de ju bli svårt att fatta vilken (tex:) Lisa och Pelle man menade...


Filmkväll!<33333

Hej sötnosar!
Nu har jag tagit fram lite filmer som jag ska kolla på, en cola och lite chips:
Inte Utan Min Dotter
Avatar(igen, den e ju så bra, kan inte sluta titta:P nån som vet om de e en bok från början?)
Remember me

ja, sen tror jag de får räcka för i da... kanske bara kollar in 2 av dom, kanske inte orkar mer... jag måste ju läsa oxå! :)
Puss & kram!
//Linda!



Suck!!!

Suck!!! Vfr!? Vrf!? Vrf!!!??? vfr ska just min data dampa? hatar de. är de inte iTunes så är de mobilen och är de inte nån a dom andra programen eller grejorna man har så är de nåt man glömt så att grejorna inte funkar. Suck! Suck!!! SUCK!!! What to do?
Okey, har de nånsin blivit bättre av att klaga? nej. Så, då ser vi de från den ljusa sidan:
Jag har en data, den funkar ganska bra, och när den vill funkar den riktigt bra.

Puss puss!
//Linda!

Dagens Skit & Svit

hej sötnosar!
hade tängt göra en "Dagens Svit och Skit".

Dagens Skit:
Går till att de e dåligt väder. Jag hade värkligen sett fram emot att sola och bada hära ida...

Dagens Svit:
Går till att jag kan soffta och läsa idag:)

puss & kram
//Linda

Go Morgon!

Go Morgon på er!
Hoppas ni har sovit lika gott som mej. Jag har precis duchat och fixat mej, nu e de bara borsta håset som e kvar:)
När jag vaknade va de skit kallt(är de nu me, fast inte lika, jag har fått upp värmen nu) så jag sitter här med mjukisar och 3tröjor(ett linne, en t-shirt, och en tjocktröja) på mej. Duchen kan jag inte påstå va speciellt varm... Jag ville ha en riktigt varm duch, men nähä. Jag fick nöja mej me en frysvarm duch. Jaja, blev iaf mkt vatmare:)

puss & kram!<33333333
//Linda


God natt!

Tror jag ska göra mej iordning för att gå och lägga mej. Så kan jag ligga och läsa ett tag.
God natt och Sov sött!
puss & kram<333333 :*
//linda


Topp 10 på filmer som ALLA borde se!

  1. Twilight
  2. New Moon
  3. Eclipse
  4. Avatar
  5. Mamma Mia
  6. Inte Utan Min Dotter
  7. The World Trade Center
  8. Un Boarn
  9. Arn
  10. I Spindelns Nät

Är i Sandhamn nu :)

Hej sötisar!
Igår seglade vi från Vettersaga till Sandhamn, de tog ca 9timmar. Me vi fick inte plats i hamnen när vi kom, så vi la oss i en vik väldigt nära. Där andra båtar oxå va(såklart). Sen på morgonen så åkte vi till Sandhamn-hamnen och då fick vi plats. Och jag hade/har namnsdag idag och då fick jag Så Länge Vi Båda Andas (Breaking Dawn) fatta hur GLAD jag blev! Jag ville inte läsa så mkt i Ljudet Av Ditt Hjärta (fast igentligen ville jag inget hällre) för att dra ut på de så länge som möjligt, efter som de är näst sista boken. Men nu när jag har nästa(sista boken) så kan jag förtsätta läsa. Och när jag har läst ut dom på Svenska ska jag läsa dom på Engelska. Min engelska lärare kmr bli jätte lycklig, med tanke på att jag inte läser någån engelska bok på lektionen (när alla andra gör de). höhö, har lite svårt att läsa engelska. :P Spå ja tror att min englärare kmr bli jätte glad. Min svenska lärare oxå. För innan jag hittatade Twilight-serien så läste jag inte nämnvärt mkt..... knappt en bok per år... men nu har jag snart läst ut alla 4 Twilight böcker på ett sommarlov!
Så i dag har vi (jag, dom andra orkade inte, eller så ville dom kanske inte? äh skit samma) gått runt lite på Sandhamn. Jag gillar sandhamn, de e så otroligt litet i jämförelse där jag bor vanligtvis, men ändå stort i jämförelse med tex en liten ö.
Jaja, har iaf inte gjort så mkt ida.
Till midda åt vi på en röstaurange, jag åt baby ribbs & pomfritts. De va jätte gott :)

puss & kram
//Linda!

BLÅTT dricks vatten!


Haha! Hannah och jag va jätte turstiga och tog vatten med is i. Då kom Hannah på en rolig sak: "Vi häller blåkaramell färg i vattnet, så ser de ut som `riktigt´ vatten."  Så de gjorde vi oxå.

Sett färdigt avatar nu

Hej hej!
Nu har jag kollat på Avatar. Som vanlig var den jätte bra. Men lite jobbigt slut (jag vill veta va som händer sen), hoppas de kmr flera. :)

Just nu:

Ska jag fortsätta kolla på Avatar. :) Bloggar lite mer senare. :D
puss &kraaaaam!
//linda

Jag svimmade-igen!

Hej bloggen & alla andra!
I förr går svimade jag-igen. Suck. Varför simmar jag helatiden? Iaf så skulle jag krama om min mamma i en hälsning. Och när vi stog och kramades så blev allt helt svart för mina ögon och jag ramlade ner på golvet och hade ner en vas (som otroligt nog inte gick sönder). Mamma trode jag skojade och att jag bara skulle luta mej bakåt, annars skulle hon ju ha hållit i mej. De va tredje gången på en månad jag har svimmat. Jag har aldrig någonsin svimmat förut. De hära e jätte konstigt. Jag menar varför skulle jag börja svimma nu om jag aldrig gjort de förut?
Så nu kan jag inte gå nånstans utan att mamma och Micke tror/e rädda att jag ska svimma. Men de e ju bara omtanke.

&*@()%# också!!!

Oh nooooooo! *@()% , ja ghar glömt min USBsladd hemma som e till min kamera! Och nu kan jag inte ladda över dom hit (till datan) och radera dom så jag kan ta fler/nya!!!! :´( Nån som vet va som kan göras åt situationen!? I hate this shit! Hur kunde jag!? Hur %*&()/# kunde jag glöma den!? de kallas senildement......


Regndroppar på kapellet


Jaa, de regnade ju i... när de nu va -håller inte riktigt koll på varken da eller datum- så då samlades de regndroppar på kapellet, och dom tog jag kort på! :)

puss & kram!
//Linda

Sommar ska va vinter, och vinter ska va sommar!

heeeeej!
höhö... på sommaren klagar alla:
De e för VARMT!!!!!!!!!!!!!! längtar till vintern när de bil KAAAAAALLLLLLLT!!!!
Men när de är vinter då klagar alla:
De e för KAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLT!!!!!!!!!! Längtar tills de blir sommar och varmt!!!

Njae... Kanske inte alla men dom flesta tror ja håller me...... på sommaren e de för varmt, och på vintern för kalt! Och på våren längtar man till somarn, på hösten till vintern!
jaaaa, de e väll bra att vi har nåt att längta till? ...eller???

Puss &Kraaaaam
//Linda<333333333

dålig uppdatering

jag vet.
Men de e ju sommar! jag vill inte sitta inne och va blek när alla andra blir bruna. Så på sommaren kmr/blir de mindre bloggande. Mindre data. Äh, va fan. Hela inomhus grejen blir mindre!!!!´;)
puss puss. //linda

Min helg!!

Jag kan göra en knop -eller va de heter- helt själv. Stålt!
 igåt fick ja 2 posetiva chokar. 1: Devina hade ferjat håret. 2: Hon hade köpt en systemkamera!!! En likadan som min! Fast vi har olika objektiv.
 Bara så alla vet är den hära blomman dödligt giftig om man får i sej den.
Lite senare ville killarna bada, bl.a Martin och Lukas. Martin va först i(eller va de Vinsent som va de?). Efter som Lukas tvekade lite så puttade Martin i Lukas i vattnet.
Sen såg vi ett STORT fartyg!
De hära va våran lunch. De va jätte mumsigt!!!

Jaa, de va snabt om min helg!

Puss & kram!
//Linda

Gårdagens solnedgång!!!


Aldrig gillat läsa, men nu....

De hära e helt sjukt!!! Jag har aldrig gillat att läsa (jag menar värkligen aldrig!!! fins nog flera av mina kompisar/familj som kan intyga de), och nu e de typ de ända jag gör! Fast...de är ju Twilight så.... men endå!!! Jag bara lääser och läääääser. :P äh, va fan. Va har ja att klaga på? -Inget!!! de är ju bra att läsa!

puss &kraaaam, skumbanan!
//linda

RSS 2.0